Device-uriTehnologie

Bratara Xiaomi Mi Band a fost vanduta in peste 10 milioane de bucati in 2015

Pentru Xiaomi, anul acesta este cel mai bun dintre toate, datorita produselor vandute. Datorita faptului ca faima si productivitatea au crescut, compania Xiaomi este pregatita sa intre oficial pe piata internationala. Conform celor de la XiaomiDay, se pare ca Xiaomi a vandut in acest an peste 10 milioane de bratari Mi Band.

Acum o luna Xiaomi a lansat bratara Mi Band 1S. Cu ajutorul bratarii Xiaomi Mi Band 1S ai posibilitatea de a vedea câți pasi ai facut, cate calorii ai ars si cate grasimi ai ars. Daca dormi noaptea cu bratara la mana iti afiseaza dimineata pe telefon cat ai dormit, la cat te-ai culcat, la cat te-ai sculat și dacă te-ai trezit în timpul nopții.

De asemenea bratara este rezistenta la apa si ofera o autonomie de peste 30 de zile. Un alt avantaj al bratarii ar fi acela ca vibreaza atunci cand primesti apeluri pe telefon si cand ai programate alarme.

Xiaomi Mi Band 1S este compatibila atat cu telefoanele cu Android, cat si cu cele cu iOS si poate fi gasita la pretul de 15$.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: