TehnologieTelecom

Beneficiaza de 10GB internet pe mobil la cartela Vodafone

Incepand de alaltaieri, Vodafone a inceput campania „Ai puterea sa daruiesti internetul”, prin care utilizatorii cartelei Vodafone pot beneficia de oferta de iarna cu 10GB de date pentru ei si inca 10GB de date pe care acestia ii pot oferi celor dragi.

Astfel orice utilizator al cartelei, care detine o extraoptiune de minim 6 euro beneficiaza automat de 10.000 de MB de date + inca 10.000 de MB pe care acestia ii pot oferi unui alt utilizator Vodafone. Toate aceste beneficii sunt valabile pentru o perioada extinsa de timp, de cinci saptamani.

În funcție de extraopțiunea aleasă de utilizatori, beneficiile pot ajunge la 700 de minute internaționale în UE, 8.000 de MB pentru trafic național pe mobil și 5.000 de unități „Ce vrei tu”. La toate acestea se adaugă bonusul de 10.000 de MB de date pentru utilizatori și cel de 10.000 de MB de date care poate fi dăruit celor apropiați.

„În această iarnă, Cartela Vodafone vine cu o ofertă unică, prin care utilizatorii au puterea de a reinventa cadourile de Crăciun și de a împărtăși cu cei dragi beneficiile unui trafic generos de date în rețeaua lor de încredere, Supernet 4G+”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: