Device-uriTehnologie

BenQ TH685, cel mai nou videoproiector proiectat pentru gaming

BenQ a lansat oficial un videoproiector construit si dedicat exclusiv pasionatilor de jocuri de pe console precum PlayStation, Nintendo sau Xbox. Un videoproiector FULL HD cu suport HDR, ce ofera o luminozitate maxima de 3500 ANSI Lumeni.

Mai mult decât atât, noua creație BenQ asigură o acoperire în proporție de 95% a spectrului Rec. 709, ceea ce le garantează pasionaților de jocuri o experiență de nivel cinematografic atât la rularea celor mai noi titluri de consolă, cât şi a filmelor preferate. Performanțele nu au fost nici ele neglijate, astfel încât TH685 are o întârziere a semnalului de intrare (Input Lag) de numai 8.3ms@120Hz, dar și un mod special dezvoltat pentru jocuri. Acesta din urmă, optimizează contrastul și luminozitatea, astfel încât inamicii să poată fi reperați cu ușurință chiar și atunci când se ascund în zonele întunecate ale imaginii.

Pentru a avea parte de sunet cat mai bun, BenQ Th685 este dotat cu o difuzor de 5W, tunat cu tehnologia CinemaMaster Audio+2. Este capabil de proiectarea a imaginilor cu o diagonala de 100 inch de la o distanta de doar 2.54 metri si ofera o durata de viata a lampii de 4000 de ore in modul normal sau de 10.000 de ore in modul economic.

BenQ TH685 va fi disponibil în România la un preţ recomandat de 3.999 Lei, începând cu luna Iulie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: