CompaniiDevice-uriTehnologieTelefoane

Brandul OPPO a fost lansat in Romania!

Aseara a avut o premiera in Romania, lansarea pe plan local a brandului OPPO, ale caror dispozitive vor disponibile in magazinele online, fizice si in ofertele operatorilor telecom incepand cu data de 6 iunie.

In cadrul evenimentului ce l-a avut gazda pe George Buhnici si ce poate fi urmarit mai jos, au fost oferite informatii despre companie, planurile acesteia pentru piata locala, cat si detalii despre portofoliul creat special pentru Romania.

Începând cu 6 iunie, cele mai noi produse OPPO din seriile Reno, Find X și A, dar și căștile audio wireless pot fi cumpărate de către utilizatorii români de la retailerii locali Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, precum și de la operatorii de telefonie mobilă, Orange și Vodafone.

Declaratie oficiala:

Pentru OPPO, România reprezintă una dintre piețele cheie din Europa și suntem încântați că le putem oferi utilizatorilor produse premium inovatoare, accesorii și servicii post vânzare de calitate. Credem că publicul local va aprecia tehnologiile noastre inovatoare precum încărcarea super rapidă VOOC sau inovațiile incluse în camerele foto și video ale telefoanelor noastre, ce oferă imagini fără cusur.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green LeavesTechnical, Distribuitor Unic Autorizat OPPO pe piața din România.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: