Samsung Galaxy Fit e Pret Romania

De cateva zile in Romania, in portofoliul retailer-ului eMAG.ro poate fi gasita oficial bratara fitnesss Samsung Galaxy Fit e la un pret de 184.99 LEI(link achizitie).

Principalul rival pentru Xiaomi Mi Band 3 se distinge in principal prin display-ul cu touch de tip AMOLED, ce are o dimensiune de 0.74 inch si o rezolutie de 64 x 128 pixeli. Galaxy Fit e are o rezistenta la uzura de nivel militar si o rezistenta la apa de 5 ATM, astfel ca te vei putea antrena afară, fără să-ți faci griji că praful sau ploaia te vor încurca.

Este o brățară destul de ușoară, avand o greutate de doar 15 grame si vine cu un design minimalist, astfel ca se va potrivi cu orice stil vestimentar si nu o vei simți ca o ai la mână. Aș mai remarca faptul ca vine cu un procesor MCU Cortex M0 pentru a susține toate activitățile si cu o memorie interna de 4MB.

De asemenea, dispune de un accelerometru pentru a realiza măsurătorile cat mai bine si de un senzor de măsurare a ritmului cardiac. Un lucru interesant este faptul ca atunci cand este conectata la telefon, Galaxy Fit e iti arata cand primesti apeluri si ce evenimente ai in calendar.

Este capabilă sa analizeze somnul cat si tiparele acestuia pe parcursul a trei etape, prin detectarea mișcării corpului in timpul somnului. Mai precis îți va spune cand ai avut momente de deep sleep, light sleep si când ai fost treaz.

Aș mai remarca faptul ca brățara fitness Galaxy Fit îți oferă informații despre câți pași faci, distanța pe care o parcurgi și caloriile arse. Rulează sistemul de operare Realtime OS si oferă în jur 90 de activitati spotive pe care le poti desfasura, asta si datorita faptului că se conectează la aplicatia Samsung Health.

În ceea ce priveste compatibitatea, brățara se conecteaza cu toate telefoanele/tabletele care ruleaza Android 4.4 KitKat, iOS 7.0 sau versiuni superioare ale acestora.