AndroidAplicatiiTehnologie

Browser-ul Samsung Internet ajunge la versiunea 13.0

Prin intermediul unui comunicat de presa, Samsung a anuntat oficial actualizarea browser-ului propriu de internet, Samsung Internet la versiunea 13.0. Noua versiunea aduce o noua serie de caracteristici si imbunatatiri pentru a oferi utilizatorilor o experienta mult mai buna de navigare.

Samsung Internet 13.0 propune o nouă interfață pentru solicitările de permisiunie, care va afișa un mesaj de avertizare în cazul în care site-ul web respectiv nu este de încredere și încearcă să păcălească utilizatorii pentru a permite trimiterea de notificări.

Trebuie sa stii ca odata cu noua versiune se poate utiliza High contrast cu modul Dark pentru ca fonturile si alte componente sa iasa in evidenta si mai mult, bara de status poate fi ascunsa pentru a oferi un spatiu mult mai mare, iar videoclipurile pot fi oprite prin atingerea de doua ori a mijlocului ecranului.

Noua versiune a browser-ului poate fi descarcata in acest moment din magazinul Google Play Store sau din magazinul Galaxy Store daca folosesti un dispozitiv Samsung.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: