Monese

Daca te intrebi “Ce este Monese”, pe scurt raspunsul este “un fel de Revolut”. Raspunsul lung, ar fi acela ca Monese este un serviciu ce oferă conturi curente și servicii de transfer de bani ca o alternativă la băncile tradiționale.

In strategia de extendiere la nivel global, Monese a introdus in Romania contiurile in RON, cu IBAN-uri romanesti, ce vor fi disponibile incepand cu data de 11 februarie 2020. Clienții pot deschide un cont RON multi-valută în doar câteva minute, pot primi salarii, pot face transferuri rapide și gratuite către conturile de RON, EUR și GBP ale altor clienți Monese și pot face transferuri locale gratuite în RON. De asemenea, clienții care locuiesc în România vor putea folosi cardul lor Monese RON cu Apple Pay oriunde în lume este acceptat acest serviciu.

Vor exista trei noi planuri tarifare, clientii avand libertatea de a schimba între aceste planuri în funcție de nevoile lor:

  • ‘Simple’ (0 lei/lună)
  • ‘Classic’ (24.95 lei/lună)
  • ‘Premium’ (69.95 lei/lună)

Ce trebuie sa mai stii despre Monete este faptul ca se pot face transferuri gratuite și instante între conturile proprii de RON, EUR și GBP, transferuri instante și gratuite între orice cont Monese la nivel global (în orice valută), top-up gratuit și instant (orice monedă), plati recurente si multe alte lucruri.