Device-uriTehnologieTelefoane

Ce faci daca ai in prezent un Samsung Galaxy Note 7?

Cu totii am auzit atat la TV, cat si din mediul online de problemele pe care le are si noul Note 7 si de faptul ca Samsung a oprit definitv productia si vanzarea acestora. Dar ce faci daca detii un telefon Galaxy Note 7 ?

Daca detii in prezent un Samsung Galaxy Note 7 este important sa iti salvezi cat mai repede datele personale si sa inchizi telefonul definitiv. Puteti sa iti salvati mai repede datele folosind aplicatia Smart Switch.

Samsung le ofera posibilitatea detinatorilor acestui telefon sa si-l poată inlocui cu un Galaxy S7/S7 edge, impreuna cu o diferenta de pret. Daca nu esti de acord cu primirea unui Galaxy S7/S7 edge, poti alege restituirea integrală a sumei. Pentru a a primi un Galaxy S7/S 7 edge si diferenta de bani sau suma integrala, va trebui sa iei legătura cu operatorul sau retailer-ul prin care ai achiziţionat produsul şi unul din membrii echipei lor se va ocupa de restul pașilor necesari.

Atat Galaxy S7, cat si S7 edge au multe caracteristici similare cu Galaxy Note 7 şi sunt de asemenea compatibile cu ochelarii Gear VR. Galaxy S7 vine cu un display de 5.1 inch QHD si o baterie de 3.000 mAh, iar Galaxy S7 edge are un display curbat de 5.5 inch si o baterie de 3.600 mAh.  Ambele telefoanele integreaza un procesor Exynos 8890 de tip octa-core, 4GB RAM, 32GB memorie interna extensibila printr-un micro SD Card de pana la 256GB si ruleaza Android 6.0.1 Marshmallow.

Camera principala a handset-urilor este de 12 megapixeli, are o deschidere f/1.7 si sunt acompaniate de un LED FLash, iar camera de selfie este de 5 megapixeli, iar deschiderea este tot f/1.7. In ceea ce priveste conectivitatea, telefoanele vin cu USB 2.0, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO, Bluetooth v 4.2 LE, ANT+, USB 2.0 si NFC.

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: