Device-uriDiverseTehnologieTelefoane

Ce trebuie sa facă Samsung pentru ca oamenii să uite de scandalul Note 7?

Cu totii am auzit de decizia Samsung de a opri si de a retrage de pe piata toate smartphone-urile Galaxy Note 7, după ce si modele noi, care ar fi trebuit sa fie sigure, au inceput să aiba probleme din cauza bateriilor. De asemenea, clientii au inceput sa primeasca un kit special, in care sa fie impachetat telefonul. Dar oare ce trebuie sa facă Samsung pentru ca oamenii să uite de scandalul Note 7?

In opinia mea, pentru ca oamenii sa uite cu totul sau partial de tot acest scandal, Samsung va trebui sa aduca odata cu Galaxy S8 chestii noi, cu care sa rupa gura targului.  In primul rand sa vina cu un nou tip de baterii, care sa nu mai explodereze sau sa ia foc si care sa ofere o autonomie in utilizare continua de cateva zile. De asemenea, sa vina cu un design diferit fata de ultimele doua modele(Galaxy S6 si Galaxy S7) si sa aduca un sistem dual de camere foto.

Poate cel mai important lucru la care va trebui Samsung sa lucreze este pretul. Cu siguranta daca telefonul va avea un pret de 2800-3000 LEI, Samsung va avea de castigat mult.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: