Cum iti stergi definitiv contul de Facebook

0
Cum iti stergi definitiv contul de Facebook

Dupa scandalul Cambridge Analytica, multele schimbari de algoritm din ultimul timp, reclamele dese aparute in feed, oamenii au inceput sa renunte la contul lor de Facebook. Mai jos voi perezenta cea mai simpla metoda prin care sa iti stergi contul de Facebook definitiv.

Pentru a-ți șterge definitiv contul va trebui sa urmati acesti pasi:

  1. Intrati in setarile contului de Facebook;
  2. Accesati categoria Informațiile tale de pe Facebook;
  3. Apasăti pe Șterge contul și informațiile tale, apoi apasă pe Șterge-mi contul;

De asemenea, reteaua de socializare iti ofera posibilitatea ca in mai putin de 14 zile de la initierea stergerii contului, sa anulezi aceasta actiune. Este recomandabil ca inainte de efectuarea cererii de stergere definitive a contului sa descarcati o copie a informatiilor(precum fotografii si postari).

Stergand contul definitiv nu il mai putea reactiva vreodata, absolut toate fotografiille, videourile, postarile si toate detaliile vor fi sterse, nu vei mai putea folosi Messenger, iar posibilitatea a de te mai conecta la anumite aplicatii externe care iti foloseau contul de pe reteaua de socializare va fi imposibila.

De asemenea, unele informații, precum mesajele trimise prietenilor, pot să fie vizibile în continuare pentru aceștia după ce îți ștergi contul. Copiile mesajelor pe care le-ai trimis sunt stocate în inboxurile prietenilor.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Share si cu un LIKE la pagina de Facebook pentru a afla mai multe noutati.