TehnologieTutoriale

Cum reactivezi functia Google Assistant daca aceasta a disparut

Acum vreo doua saptamani scriam despre functia Google Assistant, mai exact despre ce face acest Google Assistant, ce telefoane primesc aceasta functie si cum poate fi activata. In articolul de mai jos, voi descrie despre mai exact cum poate fi reactivata functia daca a aceasta a disparut subit.

Acum vreo cateva zile, m-am trezit ca asistentul Google a disparut din senin si a reapărut functia anterioara Google Now on Tap. Dupa vreo trei sferturi de ora, dupa multe incercari si cautari, am reusit sa reactivez functia cu pricina.

Tot ce va trebui sa faceti este sa intrati in setarile telefonului, in categoria Aplicatii si sa cautati aplicatia Google. Dupa ce intrati in setarile aplicatiei Google, accesati Storage, Manage Space si apasati butonul Clear All Data. Dupa tot acest proces, tot ce va trebui sa faceti este sa dați un restart la telefonul.

Țineți apăsat din nou pe butonul de home si veti vedea ca functia Google Assistant a reaparut din nou.

Google Assistant este un asistent cu comanda vocala dezvoltat de catre compania americana Google, ce integreaza tehnologii avansate de inteligenta artificiala. Este capabil sa iti raspunda la o sumedenie de intrebari.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: