Cum vezi cat timp petreci pe Facebook si Instagram - 1

Facebook, Instagram, Snapchat sunt doar cateva din retelele sociale care ne fac sa pierdem cel mai putin cateva ore aproape in fiecare zi, ore care ar putea fi dedicate statului cu familia, iesirii cu prietenii, citind o carte buna sau chiar invatand lucruri noi.

Facebook si Instagram, sunt doua dintre companiile care au lansat unelte prin care poti vedea cat timp petreci pe aceste doua retele sociale foarte populare. In ambele cazuri poti afla cat timp petreci, doar accesand aplicatia de smartphone dedicata.

Eu de exemplu, in ultima saptamana, la momentul in care scriu acest articol, am un timp petrecut in medie pe Facebook de 40 de minute, iar pe Instagram de 58 de minute.

Cum vezi cat timp petreci pe Facebook

  1. Intra in aplicatia Facebook de iOS sau Android;
  2. Acceseaza meniul din dreapta;
  3. Setari si Confidentialitate > Timpul petrecut pe Facebook ;

Regasim in aceasta sectiunea si asa numita setare “Memento zilnic” prin care iti poti seta timpul pe care sa il petreci maxim pe reteaua de socializare. La atingerea celor X minute, vei fi doar notificat cu privire la acest lucru si nu ti se va taia accesul la reteaua de socializare.

Cum vezi cat timp petreci pe Instagram

  1. Intra pe profilul tau de Instagram;
  2. Acceseaza meniul din dreapta > Activitatea ta(Your Activity);

La fel ca si pe Facebook regasim un memento asemanator prin care poti seta la cate minute/ore sa fii avertizat ca ai stat prea mult pe reteaua de socializare si optiunea de a gestiona notificarile.

Cum vezi cat timp petreci pe Facebook si Instagram