Device-uriTelefoane

Cunoscutul actor Jason Statham va juca în primul spot TV pentru LG G5

Jason Statham, cunoscutul actor de filme de acțiune precum cele din seriile The Transporter și The Expandables, va juca în cel mai recent spot TV LG pentru smartphone-ul modular LG G5. Acesta va fi regizat de către Fredrik Bond, creativul și pasionatul regizor cu o experiență consistentă în campanii globale pentru branduri multinaționale.

Cel mai recent spot LG va scoate în evidență opțiunile de joc și distracție puse la dispoziția utilizatorilor cu ajutorul lui G5 și a designului modular al acestuia. Datorită posibilității de a atașa diferite dispozitive și de a transforma smartphone-ul într-o cameră cu grip ergonomic sau într-un sistem audio Hi-Fi, LG G5 este perfect pentru oricine apreciază tehnologia și inovația care aduce schimbări în modul de viață.

Produs în Los Angeles, cu ajutorul agenției de creație Energy BBDO, spotul îl va avea în prim plan pe Jason Statham experimentând LG G5 în moduri palpitante și distractive. Toate personajele din spot vor fi jucate de către Statham, rezultând într-un mise-en-scene amuzant, în ton cu deviza G5, Life’s Good when you Play More.

“Cred că conceptul propus de LG cu G5 și design-ul modular al acestuia vor fi foarte atrăgătoare pentru public,” a declarat Jason Statham. “Realizarea acestui spot a fost o adevărată plăcere pentru mine și sper că acest lucru se va reflecta în rezultatul final.”

“De la prezentarea acestuia în cadrul MWC, multă lume ne-a transmis că un telefon ca LG G5 este exact ceea ce așteptau,” a declarat Chris Yie, vice președinte și responsabil cu comunicarea de marketing în cadrul LG Mobile Communications Company. “Cu LG G5, intenția noastră a fost să arătăm că un smartphone poate fi mai mult decât un simplu dispozitiv de comunicare și că poate oferi o experiență mobilă distractivă.”

Spotul va fi difuzat la nivel global pe piețe cheie inclusiv America de Nord, America Latină, Europa și Asia de Est și va fi postat pe pagina de Facebook a LG Mobile (www.facebook.com/LGMobile) începând cu 1 aprilie.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: