Device-uriTableteTehnologie

Detalii oficiale despre iPad Pro

Apple a prezentat astazi la un eveniment special din San Francisco tableta iPad Pro. Tableta iPad Pro vine cu un display Retina de 12.9 inch, ce are in total 5,6 milioane de pixeli, mai precis o rezolutie de 2732 x 2048 pixeli. Procesorul pe 64bit Apple A9X ce este integrat in iPad Pro este 2 ori mai rapid decat procesorul Apple A8X. De asemenea Apple sustine ca tableta iPad Pro este mai rapida decat 90% dintre PC-urile portabile de pe piata.

iPad Pro are o grosime de 6.9mm, o greutate de 712g si vine cu o camera principala iSight de 8 megapixeli. In ceea ce priveste conectivitatea, tableta dispune de Bluetooth si Wi-Fi 802.11ac cu MIMO si de asemenea exista si o varianta care suporta SIM. De asemena tableta dispune de Touch ID, ofera o autonomie a bateriei de pana la 10 ore si dispune de 4 difuzoare.

ipad-pro1

Alaturi de tableta iPad Pro, Apple a prezentat o tastatura fizica, care se conecteaza cu tableta printr-un conector special numit Smart Connector si un stylus denumit Apple Pencil. Noul accesoriu recunoaste gradele de presiune si totodata sesizeaza daca este inclinat pentru a oferi un scris mai gros.

iPad-Pro-goes-official-b

De asemenea tableta vine preinstala cu aplicatiile Microsoft Office. Apple Pencil va avea un pret de 99$, iar tastatura fizica un pret de 169$.

150910-ipad-pro-official-announcement-10

Tableta iPad Pro va fi disponibila in magazine incepand cu luna noiembrie in trei variante: una cu 32GB memorie interna ce va avea un pret de 799$, una cu 128GB ce va avea un pret de 949$ si una tot cu 128GB si cu suport LTE  care va avea un pret de 1079$.

 

 

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: