Companii

eMAG recrutează 25 de interni în programul Talent Internship 2017 în București, Craiova și Iași

In cadrul programului Talent Internship 2017, eMAG a deschis 25 de pozitii de internti in departamentele de Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development si Legal.

Programul de internship va fi platit pentru toate posturile si se va desfasura in lunile iulie si august. De asemenea, cei mai performanti participanti voi fi angajati in cadrul eMAG.

Ne pregătim de implementarea celei de-a patra ediții a programului eMAG Talent Internship  și invităm studenții în an terminal și absolvenții să exploreze universul eMAG. Experiența ultimilor trei ani ne-a demonstrat că acesta este un context foarte bun pentru a aduce în echipa noastră tineri curioși și pasionați, care își doresc să învețe și să crească.  Anul trecut, peste 1200 de studenți au aplicat în programul nostru. Pe parcursul internship-ului, cei 25 de interni vor descoperi universul eMAG, vor avea drept mentori specialiști din companie, și vor fi implicați în programe de învățare formală și on the job, care să îi ajute să se dezvolte și să se integreze în echipa eMAG”, a declarat Cristina Șolea, manager de recrutare eMAG.

Tinerii care doresc să se înscrie în programul de internship pentru una din cele 25 de poziții o pot face accesând link-ul http://cariere.emag.ro/internship/ până la data de 28 mai 2017. După perioada de înscriere, aplicanții vor intra într-un proces de selecție pe parcursul lunii iunie, iar din luna iulie, tinerii selectați vor începe programul de internship.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: