Nvidia G-Sync FreeSync monitoare

Game NOW este unul dintre cele mai noi servicii de game-streaming de la Nvidia pentru PC-uri, ce ofera posibilitatea prin intermediul cloud-ului, la supercomputere capabile să ruleze o selecție generoasă de jocuri din librăriile digitale, precum Uplay, la cele mai înalte setări.

Astfel orice jucator se va putea de jocurile preferate la o rezolutie FULL HD, cu pana la 120 fps. GeForce NOW va accesa librăriile de jocuri ale utilizatorilor de pe cele mai importante platforme digitale, printre care se numără de astăzi și Uplay PC al companiei Ubisoft. Titlurile disponibile în acest moment sunt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed: Black FlagTom Clancy’s The DivisionFor Honor și Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Serviciul este disponibil în versiunea public beta pe majoritatea sistemelor desktop și laptop Mac și cu Windows din Europa și America de Nord. Aplicația GeForce NOW este disponibilă și în limbile franceză și germană, cu suport pentru limbă pentru majoritatea jocurilor populare, precum PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, Arma 3, Garry’s Mod, Fortnite și nu numai.

Declaratie oficiala:

“Fanii unor francize precum Tom Clancy’s Rainbow Six Siege se pot bucura acum de o experiență de joc incredibilă din punct de vedere grafic, totul datorită serviciului NVIDIA GeForce Now, fără a mai avea nevoie de un PC cu specificații de top, indiferent dacă rulează Windows sau MacOS,” spune Chris Early, vicepreședinte diviziei Partnerships and Revenue din cadrui Ubisoft.