Device-uriTehnologie

Pret și Disponibilitate GoPro Hero 8 în Romania!

Camera de acțiune GoPro Hero 8 Black a fost anunțată oficial în urma cu mai bine de doua săptămâni și deja este disponibila oficial în Romania în oferta retailer-ului F64 la un pret de 2.099 LEI(link achizitie).

Hero 8 aduce un design mai simplificat si aduce posibilitatea adăugării de diverse module precum Media Mod(adauga porturi de HDMI, USB Type-C, HDMI si jack audio de 3.5mm), Display Mod(un ecran suplimentar de 1.9 inch) si Light Mod(un reflector de 200 lumeni).

Stabilizarea trece la alt nivel. Acum HERO8 Black are trei niveluri de stabilizare – On, High si Boost – astfel incat sa poti alege cea mai buna optiune pentru orice faci. Obtii cele mai largi unghiuri de vizualizare posibile sau ajungi la cel mai stabilizat videoclip oferit vreodata intr-o camera HERO. In plus, HyperSmooth functioneaza la toate rezolutiile si ratele de cadru și oferă niveluri de orizont in aplicatie.

Daca ar fi sa vorbim strict de specificatii, avem parte de un senzor CMOS de 12MP, capabil sa realizeze filmari la rezolutie 4K 60 fps, cat si 970p la 240fps. De asemenea, avem parte de o baterie de 1.220 mAh si de un display de 2 inch, ce are o rezolutie de 320 x 480 pixeli.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: