HTC U Ultra - Pret Romania, Pareri, Specificatii, Fotografii
HTC U Ultra - Pret Romania, Pareri, Specificatii, Fotografii

Lansat acum o luna de zile, HTC U Ultra, este disponibil de astazi in Romania in oferta retailer-ului Quickmobile.ro, in variantele de culoare negru si alb, la pretul de 2.468LEI(link)

În ceea ce privește design-ul, HTC U Ultra vine cu o rama metalica si cu sticlă 2.5D atat pe fata, cat si pe spate. Vine cu doua display-uri: cel principal are o dimensiune de 5.7 inch QHD, iar cel secundar are o dimensiune de 2.05 inch, o rezolutie de 160 x 1040 pixeli si vor fi afisate notificarile.

Sub capota smartphone-ul are un procesor Qualcomm Snapdragon 821 de tip quad-core, 4GB RAM si 64/128GB memorie interna, extensibila printr-un micro SD Card de pana la 256GB. Ruleaza Android 7.0 Nougat, customizat cu HTC Sense UI si vine la pachet cu un asistent virtual numit HTC Sense Companion, ce promite sa invete gesturile utilizatorului si comportamentul acestuia.

In ceea ce priveste camera principala, aici nu este o noutate. Este folosit acelasi senzor de 12MP, ca cel de pe HTC 10. Are deschidere f/1.8, stabilizare optica si vine echipata cu un laser autofocus si cu un LED Flash in doua tonuri. Camera de selfie este de 16 megapixeli si este capabila de fotografii HDR si filmari FULL HD.

Bateria are o capacitate de 3.000 mAh. De asemenea, trebuie precizat faptul ca telefonul nu dispune de jack de 3.5mm, in pachet fiind incluse o pereche de casti USonic cu port USB Type-C.