Huawei Mate 10 lite - Specificatii, Detalii, Disponiblitate, Pret

La o zi distanta de la lansarea lui Mate 10 si Mate 10 Pro, Huawei a lansat si smartphone-ul Mate 10 lite. Telefonul se remarca in special prin faptul ca vine cu un sistem dual-camera atat pentru camera principala, cat si pentru cea frontala.

Declaratie oficiala:

Știm ce este esențial pentru consumatorii din zilele noastre. De aceea, am creat un nou dispozitiv care îmbină caracteristici puternice capabile să țină pasul cu activitatea acestora”, a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei Romania Consumer Business Group.. “Conceput ca instrumentul potrivit pentru a păstra legatura cu toți cei dragi, oriunde s-ar afla în lume, Huawei Mate 10 lite stabilește un nou standard în materie de inovație, cu performanțele sale peste așteptări, designul elegant și caracteristicile avansate ale camerelor foto.”, a completat acesta.

Mate 10 lite este primul smartphone din gama lite ce vine cu un display Huawei FULLView, ce are o dimensiune de 5.9 inch si un aspect 18:9. Camera principală combină un obiectiv de 16MP cu unul de 2MP, in timp ce cea secudara combina un senzor de 13MP cu unul de 2MP.

In interior regasim un procesor Kirin 659 de tip octa-core, 4GB memorie RAM si 64GB memorie interna. Ruleaza Android 7 customizat cu EMUI 7 si integreaza o baterie de 3,340mAh.

Huawei Mate 10 lite va fi disponibil pe plan local începând cu luna noiembrie și va avea un preț estimativ de 369 Euro.