Huawei MediaPad M5 Pret Romania

Huawei a ramas printre putinii producatori din industrie care mai lanseaza tablete pe piata. Una dintre cele mai noi tablete care si-a facut oficial debutul in Romania este MediaPad M5, o tableta destinata in special pasionaților de divertisment.

Este o tableta interesanta si mare ce vine cu un display de 10,8 inch, rezolutie 2K si ce incorporeaza patru difuzoare Harman Kardon pentru experienta multimedia la superlativ. In interior regasim un procesor HiSilicon Kirin 960 de tip octa-core, 4GB memorie RAM si 64/128GB memorie interna. Integreaza o baterie de 7.500 mAh si ruleaza Android 8.0 Oreo.

Tehnologia proprietară Huawei Histen oferă un sunet 3D imersiv prin intermediul difuzoarelor și oferă suport Hi-Res complet pentru o calitate a sunetului excepțională. Tehnologia HUAWEI ClariVu folosește algoritmi inteligenți pentru ajustarea cadrelor sau tonurilor neclare în raport de contrast pentru a oferi o experiență mai bună de vizionare.

Tableta integrează și Modul Eye Comfort, care reduce lumina albastră dăunătoare pentru a facilita ușurința în citire, iar display-ul acesteia se ajustează automat la temperatura și culoarea luminii în mediul înconjurător.

Noua tabletă Huawei M5 este disponibilă în magazinele de retail, la un preț recomandat de 1699 RON.

Declaratie oficiala

Românii iubesc muzica, filmele și, în general, conținutul video livrat pe dispozitivele mobile, așa cum o arată toate studiile de piață din momentul actual. Așa că era natural să venim în întâmpinarea dorințelor lor cu un produs premium, care să le ofere o experiență multimedia peste așteptări: noua tabletă Huawei MediaPad M5 reprezintă întruchiparea inovațiilor Huawei în materie de sunet și ecran și, totodată, un etalon al eleganței în tehnologie“, a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.