Huawei Campanie #seemoreofRomania

Huawei a lanasat oficial o noua campanie, denumita #SeeMoreofRomania prin care vrea sa contribuie la o harta mult mai frumoasa a Romaniei, in mediul online, bazata pe peisajele surprinse in intreaga tara.

In campanie au fost cooptati si 20 de fotografi care vor “vedea” mai mult din Romania, timp de trei luni, cu modele de varf ale gamei P20(Huawei P20 si Huawei P20 Pro), surprinzand peisaje din sute de locuri frumoase de peste tot din tara.

Cei 20 de fotografi sunt: Cristian Suțu, Vlad Eftenie, Dragoș Asaftei, Sorin Onișor, Tiberiu Arsene, Raluca Ciornea, Călin Stan, Mihai Moiceanu, Sebastian Vasiu, Adrian Petrișor, Anca Cheregi, Andreea Retinschi, Dan Dragomir, Silviu Matei, Alex Damian, Dan Mihai Bălănescu, Silviu Răcheriu, Matei Edu, Adrian Dan și Cătălin Georgescu

Mai mult, în etapa următoare a campaniei #SeeMoreofRomania, și românii vor putea participa activ la schimbarea în bine a hărții online a țării: aceștia sunt invitați să propună locuri care merită să aibă fotografii mai reprezentative în mediul online, și mai ales în aplicațiile dedicate de hărți, iar, într-o parte dintre acestea, fotografii campaniei vor ajunge pentru a surprinde peisaje și cadre de poveste.

Peisajele vor fi încărcate atât în aplicațiile de hărți deja existente, pentru a înlocui imaginile neactuale sau nereprezentative, care există în prezent, cât și pe site-ul campaniei, care integrează o hartă interactivă, dedicată doar fotografiilor surprinse cu modelele din seria P20, www.seemoreofromania.com.

Declaratie oficiala:

“Noile modele ale seriei P20 îți permit să vezi mai mult: mai multă frumusețe în jurul tău, mai multe detalii și mai multă emoție, să surprinzi și să vezi fotografii mai frumoase. Însă, fotografiile frumoase trebuie să aibă un scop. Dacă anul trecut scopul Huawei a fost să strângă portrete frumoase pentru a contribui la o imagine mai bună a României, anul acesta ne propunem să contribuim la schimbarea în bine a hărții online a României, prin adăugarea unor imagini reprezentative, surprinse cu modelele seriei P20, în cazul unor locuri ale căror fotografii existente în momentul de față nu le fac dreptate. Suntem mândri că am reușit să dezvoltăm o campanie de amploare, să aducem alături de noi 20 de fotografi talentați și sperăm că, și de această dată, românii vor rezona cu obiectivul campaniei noastre: acela de a promova România prin intermediul locurilor minunate din întreaga țară” a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Huawei Consumer Group România.