Huawei - GPU Turbo

Anul trecut in luna septembrie, Google anunta duetul de telefoane LG Nexus 5X si Huawei Nexus 6P. Acum o luna intr-un benchmark Geekbench, a fost reperata o noua varianta a smartphone-ului Nexus 6P

Daca versiunea lansata anul trecut impreuna cu Huawei avea 3GB RAM si un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, noua versiune ar avea 4GB RAM si un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon  820. De asemenea, in momentul testarii smartphone-ul rula Android N.

Charlene Munilall, managerul general al companiei Huawei a confirmat faptul ca anul acesta compania va mai lansa in parteneriat cu Google inca un smartphone Nexus. Asadar s-ar putea sa vedem un Nexus 6P 2.0.

Nexus 6P vine cu un display Amoled de 5.7 inch QHD, ce are o densitate a pixelilor de 518ppi si ce este protejat cu o sticla Gorilla Glass 4. Smartphone-ul din metal vine cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 v2.1, acceleratorul grafic este Adreno 430, iar RAM-ul este de 3GB.

Camera principala este de 12.3 megapixeli, are o deschidere f/2.0 si dispune de un dual LED Flash, iar camera secundara este de 8 megapixeli si are o deschidere f/2.4. De asemenea, telefonul dispune de o baterie de 3,450mAh, de un port USB Type-C si de un senzor de amprenta, ce este amplasat pe spate. Nexus 6P vine din fabrica cu Android 6.0.1 Marshmallow si va primi in vara actualizare la Android N. Pretul telefonului este de 2.499 LEI.