Device-uriTehnologieWearable-uri

Huawei Watch GT 2E este lansat oficial

In cadrul evenimentului global de lansare, pe langa noua serie de telefoane P40, Huawei a lansat oficial o versiune mai sportiva si ieftin a smartwatch-ului Watch GT 2(review), denumita Huawei Watch GT 2E. Un device proiectat pentru a inspira un stil de viață activ, noul smartwatch acoperă șase categorii de sporturi și include 100 de moduri sport, de la sporturi tradiționale (alergare, mers, alpinism, ciclism sau înot), la exerciții fizice variate (parkour, yoga, balet sau box).

Huawei Watch GT 2E dispune de un design unibody impecabil și de un ecran tactil AMOLED de 1,39 inci de înaltă precizie, cu rezoluție Retina de 454 x 454 pixeli. Pe langa rezistivitatea la apa de pana la 5ATM, smartwatch-ul ofera un procesor Kirin A1 si o durata de viata a bateriei de pana la 2 saptamani.

Poate monitoriza frecvența cardiacă, tesiunea arterială și somnul utilizatorului și totodată emite notificări atunci când pulsul devine anormal. Odată cu lansarea smartwatch-ului HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI a introdus în premieră o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2).

Huawei Watch GT 2E vine în patru variante noi de culoare – Graphite Black, Lava Red, Mint Green și Icy White – si va disponibil la un pret de 200 de euro.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: