Cum te poate ajuta o imprimanta de zi cu zi acasa - Epson L6170

Oferit pana acum ocazional, munca in stilul work from home a devenit in acest moment un etalon in cam toate companiile din tara noastra, astfel ca angajatii nu mai pierd timpul pe drum, nu petrec ziua discutând cu colegii și nu mai sunt nevoiți sa isi ia pauze lungi de masa sau de cafea, pentru ca au la dispozitie tot ceea ce le trebuie. De asemenea, acestia au mai mult timp in a-si dedica timpul asupra familiei si ale altor activitati personale.

Lucrand de acasa vei avea nevoie intodeauna de o imprimanta pentru a receptiona, semna si respectiv pentru a trimite mult mai usor documente. Ecotank L6170 este una principalele multifunctionale din portofoliul Epson, lansate cu mai bine de un an in urma, ce vor satisface orice dorinta si ce te vor face mult mai productiv in munca de tip work from home. Spun acest lucru in special datorita vitezei mari imprimare, care este de 15 pagini pe minut si a faptului ca poate imprima fata-verso. De asemenea, as mai remarca la capitolul productivitatea faptul ca multifunctionalul nu necesita o conexiune fizica prin cablu la laptop/PC, imprimarile cat si scan-urile putand fi transmise 100% wireless.

Ce este foarte special in cazul acestor imprimante EcoTank il reprezinta faptul ca vin cu un sistem bazat pe jet de cerneala, sub forma unor rezervoare destul de generoase, ale caror nivel poate fi vazut oricand si la orice ora, eliminand astfel necesitatea cartuselor.  Vine inca din cutie cu o serie de patru cerneluri(cyan, magenta, yellow si black) ce pot rezista de pana la 3 ani in cutia echipamentului in functie de cum este folosit multifunctionalul. In orice caz, nu sunt scumpe aceste flacoane, flaconul negru avand un pret de circa 65 LEI, in timp ce restul de culorilor de 38 LEI.

Poate suna ciudat, dar aceast multifunctional, Epson Ecotank L6170, pe langa partea de productivitate, are si o componenta „family”, dedicata in special copiilor. Astfel ca parintii la pot printa copiilor diverse fise de lucru, planse de colorat sau chiar figurine, pe care acestia doar vor trebui sa le asambleze. Pe site-ul Epson, exista un articol dedicat denumit „Coltul copiilor”(link), unde pot fi gasite diverse planse, fise de lucru, felicitari si matriale didactice pentru Paste.

Pe langa lucrurile mentionate mai sus, Epson Ecotank L6170 este capabila si de printat fotografii acasa, astfel pasionatii de fotografie, asa cum sunt si eu, isi pot transpune creatiile din mediul virtual si fizic atat pe simple coli de hartie cat si pe hartie fotografica.

Epson L6170 poate fi gasita in oferta PC Garage la un pret de 1.548 LEI(link achizitie). De asemenea, in perioada 1-15 aprilie la acest magazin puteti folosi codul Ecotanks pentru a primii 10% reducere la toate echipamentele din gama EcoTank Color si Mono. 

Alte lucruri de stiut: 

  • Producatorul a prevazut cerneală până la trei ani în cutie: Imprimaţi până la 14.000 de pagini alb-negru şi 11.200 de pagini color;
  • Sistem de recipiente de cerneala;
  • Imprimare şi conectivitate mobilă: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet şi aplicaţii de imprimare mobilă gratis;
  • Compartiment pentru alimentare automată de 30 de pagini, imprimare faţă-verso şi tavă frontală de 150 de coli;