HyperX Cloud Stinger
HyperX Cloud Stinger

HyperX, divizia de gaming a Kingston, a anuntat oficial acum cateva zile ca depasit oficial cifra de 4 milioane de perechi de casti de gaming vandute la nivel global.

HyperX a inceput sa livreze castig de gaming incepand cu anul 2014, iar in doar doi ani a reusit sa atinga cifra de 1 milion de unitati vandute. Gama HyperX de casti de gaming include in acest moment cinci modele: Cloud II, Cloud Stinger, Cloud Revolver, Clould Alpha si Cloud Flight.

Căștile le oferă atât pasionaților de gaming, cât și jucătorilor profesioniști cel mai înalt nivel de confort în timpul sesiunilor de gaming, având o spumă cu memorie premium, o bandă ajustabilă și compatibilitate pentru mai multe platforme. De asemenea, castile sunt concepute pentru a oferi o calitate excelentă a sunetului pentru o experiență imersivă în jocuri, precum și pentru vizionarea de filme, audiții și chat.

Declaratie oficiala:

“HyperX este dedicat proiectării unor produse care le oferă jucătorilor performanțe de neegalat. Rezultatul constă într-o gamă de căști care satisface nevoile specifice ale comunității de gaming”, a declarant Julien Millet, business manager HyperX EMEA.