Periferice

HyperX anunță căștile de gaming in-ear Cloud MIX Buds true wireless cu 2.4GHz și conectivitate Bluetooth

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc. și lider în gaming și esports, anunță astăzi lansarea noilor căști de gaming HyperX Cloud MIXTM Buds, concepute special pentru a fi compatibile cu mai multe platforme. Sunt primele căști de gaming True Wireless (TWS) de la HyperX care includ conectivitate wireless dual-mode, cu o latență scăzută în banda de 2.4GHz la conexiunea fără fir și Bluetooth®1 5.2 pentru a lua experiențele preferate de audiție oriunde.

Cloud MIX Buds oferă conexiuni wireless rapide pentru gaming, fiind compatibile cu mai multe platforme datorită adaptorului wireless de tip USB tip C de 2.4GHz sau Bluetooth wireless pentru dispozitive media sau telefoane. Adaptorul USB-C la USB-C pentru desktop inclus în cutie îmbunătățește accesibilitatea și permite dongle-ului să fie folosit drept telecomandă pentru a schimba între conectivitatea de 2.4GHz și Bluetooth.

Căștile MIX Buds dispun de drivere dinamice mari, de 12mm, și oferă tehnologia DTS Headphone:X®2 pentru o experiență audio imersivă în jocuri. Căștile oferă sunet surround pe 7.1 canale, cu spațializare și localizare precise, pentru indentificarea mai ușoară a poziționării sunetelor în jocuri. Utilizatorii pot folosi software-ul HyperX NGENUITY pentru a-și personaliza profilul de sunet, folosind egalizatoarele și totodată pot modificând opțiunile de control tactil.

„Suntem încântați să intrăm pe piața true wireless cu tehnologie total nouă, care le permite gamerilor să-și ia jocurile cu ei, indiferent unde merg”, a spus Bianca Walter, Business Manager HyperX EMEA. „HyperX continuă să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale gamerilor, pe toate platformele, inclusiv nevoii de a avea o conexiune wireless duală care se poate adapta într-o fracțiune de secundă la mai multe platforme.”

MIX Buds dispun de confortul specific HyperX și oferă 3 capete de silicon, de dimensiuni diferite, pentru o potrivire perfectă. Carcasa de încărcare protejează căștile de deteriorare, iar o husă din silicon este inclusă în cutie pentru a depozita adaptorul USB-C de 2.4GHz. Bateria de lungă durată de pe Cloud MIX Buds oferă până la 33 de ore de utilizare cu o singură încărcare3.

Disponibilitate

Căștile true wireless HyperX Cloud MIX Buds vor fi disponibile începând din iunie 2022, la prețul recomandat de 799 RON.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: