Stiri

Iată cum se va numi Android 15

În timp ce lumea încă așteaptă ca Android 14 să intre în sfârșit în varianta finală, se pare că Google lucrează deja la Android 15, iar astăzi avem un nume pentru cea de-a 15-a actualizare majoră a Google. Mai întâi, o mică recapitulare: Google are obiceiul de a denumi versiunile Android în funcție de deserturi și, deși numele erau cunoscute de toată lumea, Google a cam încetat să facă acest lucru după Android 8 sau 9, dar numele deserturilor erau încă utilizate pe scară largă la nivel intern. Știm că Android 13 este Tiramisu și Android 14 este Upside Down Cake, iar acum avem informații despre cum se va numi următoarea versiune de Android.

Mishaal Rahman a dezvăluit pe Twitter că Android 15, momentan neanunțat, se va numi Vanilla Ice Cream. Înainte de a vă pune pe gânduri, Google numește deserturile în ordine alfabetică, așa că este logic de ce Vanilla Ice Cream ar fi o alegere perfectă.

Din nou, chiar și Rahman a precizat că în prezent este prea devreme, deoarece încă așteptăm ca Android 14 să ajungă în stadiul beta, dar este plăcut să vedem că Google lucrează din greu. Deoarece este prea devreme pentru a spune, este de asemenea important de menționat că Google ar putea renunța cu totul la această idee, dar va trebui să așteptăm și să vedem.

În acest moment, oricare ar fi numele pentru Android 15 la care s-a gândit Google, un lucru este clar: numele de desert nu mai sunt la fel de populare ca înainte. Încă îmi amintesc că numesc în mod explicit Android 7.0 cu numele de cod Nougat, în loc să folosesc numele său real, chiar dacă pe telefonul meu rulează Android 13; pentru cea mai lungă perioadă de timp, habar nu aveam care este numele de cod bazat pe desert pentru această versiune de Android.

În ceea ce privește ceea ce ar urma să vină cu Android 15, încă nu știm sigur ce va fi nou în viitoarea versiune Android. Știm că Android 12 și 13 au fost mari în materie de securitate în ceea ce privește personalizarea, securitatea și confidențialitatea. Așadar, nu suntem pe deplin siguri care va fi accentul de data aceasta.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: