Device-uriTehnologieWearable-uri

IFA 2016: Samsung a lansat smartwatch-ul Gear S3

In cadrul unui eveniment special de la IFA Berlin 2016, Samsung a lansat oficial smartwatch-ul Gear S3, in doua versiuni: classic si frontier. Gear S3 Classic, dupa cum ne dam si seama, este varianta cu un aspect mai elegant, dar care nu dispune de conectivitate LTE. Pe de alta parte, versiunea Frontier este mult mai robusta si mai sportiva si dispune de conectivitate LTE.

In ceea ce priveste design-ul, versiunea Frontier dispune de butoane plate, in timp ce modelul Classic vine cu butoane circulare si mai proeminente. De asemenea, ambele ceasuri pastreaza acea rama rotativa, pe care am vazut-o si pe Gear S2, prin care se poate naviga mai usor prin meniul ceasului.

Ambele modele vin cu display full circular Super Amoled de 1.3 inch. De asemenea, ambele display-uri sunt protejate de o sticla Corning Gorilla Glass SR+ si vin cu tehnologia Always On.

In interior, smartwatch-urile au procesoare dual-core de 1GHz, 768MB RAM si 4GB memorie interna. In ceea ce priveste conectivitatea, ambele ceasuri dispune de Bluetooth 4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, MST si A-GPS (cu GLONASS).

Atat varianta Classic, cat si varianta Frontier dispun de baterii de 380mAh, de certificare IP68, ceea ce le garanteaza rezistenta la apa si la praf si de senzorii de masurare a ritmului cardiac.

Deocamdata nu exista detalii despre disponibilitate si pretul acestora.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: