Jocuri

Imaginile scăpate din Forza Motorsport 8 par să confirme existența unei versiuni Xbox One a jocului

De când a anunțat cea de-a opta intrare în seria Forza Motorsport în 2020, Microsoft nu a fost cât se poate de clară cu privire la platformele pe care vom putea juca jocul. PC și Xbox Series X/S au fost menționate în timpul dezvăluirii titlului în cadrul Xbox Games Showcase, dar trailerele actuale omit orice mențiune despre platforme. Așadar, ar putea fi încă în lucru o versiune pentru Xbox One?

Ei bine, o nouă scurgere de informații pare să confirme că o versiune Xbox One a Forza Motorsport există de fapt. Recent, un Redditor a postat o pereche de ecrane Forza Motorsport despre care susține că sunt din versiunea Xbox One a jocului. Potrivit mods de pe subredditul Gaming Leaks and Rumors, li s-au oferit informații suplimentare și pot confirma că imaginile sunt legitime.

Desigur, existența unui build Xbox One pentru următorul Forza Motorsport nu înseamnă neapărat că Microsoft îl va lansa. Este posibil ca acesta să fi fost pur și simplu folosit în scopuri de testare. Acestea fiind spuse, Sony a făcut deja chestia crossgen cu Gran Turismo 7, așa că Microsoft ar putea la fel de bine să-i urmeze exemplul cu Forza. Din nou, s-au spus foarte puține lucruri în mod public despre următorul Forza Motorsport, deși dezvoltatorul Turn 10 Studios promite actualizări mari ale fizicii și mecanicii jocului…

Am avut sesiuni în multiplayer, iar jucătorii au putut experimenta munca pe care am depus-o pentru a moderniza și aprofunda fizica jocului și gameplay-ul nostru de bază. Sunt un tip care se ocupă de mecanica de bază și mă gândesc cu adevărat la toate lucrurile pe care le facem atunci când cauciucul se întâlnește cu șoseaua, genul ăsta de lucruri, ca nucleu al senzației de gameplay pe care jucătorii noștri o cunosc și o iubesc și doar pentru a o face mult mai bună. Am încercat să mă gândesc cum să cuantific acest lucru pentru toată lumea de aici fără să pun mâna pe el, așa că, pentru a pune în perspectivă munca de fizică, schimbările pe care le-am făcut de la Forza Motorsport 7 până acum sunt mai multe decât schimbările pe care le-am făcut de la Forza Motorsport 4 până la 7. Practic, este un salt generațional uriaș care vine în joc.

Următorul Forza Motorsport nu are încă o fereastră de lansare, deși este așteptat să sosească undeva în 2022.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: