Companii

La a cincea aniversare, ClickShop.ro rasplateste clientii fideli

www.ClickShop.ro, magazinul online recomandat de Telekom Romania, anunţă lansarea primului său program de loializare, intitulat Franc, prin care, la fiecare comandă plasată pe website, cumpărătorii vor primi bani pe care îi pot folosi pentru alte comenzi de pe www.ClickShop.ro.

Programul de loializare, care este lansat cu ocazia aniversării a cinci ani de www.ClickShop.ro, prevede recompense în bani, disponibili la următoarea achiziţie din magazinul online. Paşii de urmat sunt simpli şi sunt descrişi în platforma online de loializare franc.clickshop.ro – cumpărătorii trebuie să se autentifice cu aceeaşi adresă de e-mail pe care au folosit-o la plasarea comenzilor pe www.ClickShop.ro, iar apoi, pentru fiecare comandă, primesc automat vouchere valorice pentru următoarele achiziții.

“În cei 5 ani de la lansare www.ClickShop.ros-a dezvoltat continuu, cu noi produse, categorii, functionalități. Dacă acum 5 ani toate produsele proveneau din Germania, în ultimii ani ne-am orientat și către furnizorii locali, dezvoltându-ne în același timp expertiza și procese logistice 100% internalizate. Legat de portofoliu, dacă la început shop-ul oferea clienților produse IT&C, electronice și electrocasnice, în ultimii ani www.ClickShop.ro s-a extins prin adăugarea de noi categorii: parfumuri, cosmetice, genți, produse pentru copii și bebeluși. Programul de loializare a venit, așadar, ca un pas firesc la un moment aniversar” spune Alina Cazacu, Senior Manager Non-Core E-activities Telekom Romania.

Clienții pot vizualiza în profilul lor de pe franc.clickshop.ro statusul banilor acumulaţi pentru fiecare tranzacţie. După ce utilizatorul a plasat o comandă pe www.ClickShop.ro, suma de bani pe care o va primi înapoi, aferentă acelei comenzi, va fi afişată în contul său. Cei care au comandat anterior de pe www.ClickShop.ro pot beneficia retroactiv de avantajele Franc folosind aceeași adresă de email utilizată la momentul plasării comenzilor. În plus, clienţii vor primi cadouri şi bonusuri speciale de ziua de naştere sau în cadrul unor campanii speciale lansate dewww.ClickShop.ro.

www.ClickShop.ro este un mall online de unde clienţii pot cumpăra o gamă variată de produse, de la electronice şi electrocasnice de larg consum, IT&C, până la produse de casă şi de uz casnic, parfumuri, cosmetice, genţi sau produse pentru copii.

Pentru mai multe detalii, accesaţi franc.clickshop.ro.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: