Device-uriTehnologieTelefoane

Huawei P9 si HTC 10 disponibile la Telekom Romania

În luna aprilie, Telekom Romania aduce noile smartphone-uri Huawei P9 şi HTC 10, care vor fi disponibile la precomandă.

Clienții Telekom Romania își pot plasa precomenzile pentru modelul Huawei P9 în perioada 13-29 aprilie, pe www.telekom.ro, fiecare persoană care comandă smartphone-ul în acest interval primind bonus o brăţară TalkBand B2. De asemenea, fiecare telefon Huawei P9 achiziţionat pe canale autorizate (inclusiv la precomandă) va veni la pachet cu service VIP (3 ani garanţie, posibilitatea de a înlocui produsul dacă se defectează – serviciu disponibil în primele 3 luni, respectiv 3 luni garanţie la ecran).

Terminalul este disponibil în două variante de culoare – Mystic Silver sau Titanium Gray – şi poate fi achiziţionat atât de pe website-ul companiei, cât şi în magazinele Telekom şi în magazinele partenere, la începutul lunii mai, la preţul de 899 lei, împreună cu abonamentul Complete XXL.

Noul Huawei P9 este primul smartphone conceput împreună cu brandul legendar în domeniul fotografiei Leica Camera AG, stabilind un nou standard în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul. Prevăzut cu cameră duală, RGB şi monocromă, P9 aduce laolaltă superlativele în materie de inginerie optică, de la lentile optice la senzori și până la algoritmi de procesare a imaginii, permițându-le utilizatorilor să surprindă imagini de cea mai bună calitate. O capodoperă a designului industrial, realizată în linii minimaliste, din sticlă 2,5D de calitate superioară și aluminiu folosit în industria aerospațială, cu margini rotunjite, Huawei P9 este dotat cu un ecran de 5,2 inci şi procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz și 64 biti, pentru performanțe de top în industrie.

De asemenea, în perioada 20 aprilie – 3 mai, noul smartphone HTC 10 va fi disponibil la precomandă pe www.telekom.ro. Fiecare precomandă realizată în această perioadă va fi însoţită de boxă JBL Charge 2+, pe care clienţii o vor primi bonus. Telefonul va fi disponibil în magazinele Telekom şi în magazinele partenere începând cu luna mai. Şi modelul HTC 10 va putea fi achiziţionat în două variante de culoare, Grey, respectiv Silver.

Cel mai recent smartphone de la HTC îmbină o cameră foto de cel mai înalt nivel cu sunet de standard superior, design nou îndrăzneţ, dintr-o singură bucată de metal, şi o performanţă de neegalat. Telefonul este dotat cu obiective cu diafragmă f/1.8 şi stabilizare optică pe ambele camere, frontală și principală, 12 milioane UltraPixeli de ultimă generaţie (1,55um per pixel), permiţând a focalizare mai rapidă asistată de laser pe camera principală, şi un obiectiv cu unghi larg, în timp ce ecranul poate fi folosit ca bliţ pe camera frontală UltraSelfieTM. În plus, HTC 10 prezintă primul sistem de înregistrare audio stereo la 24 biţi de înaltă rezoluţie din lume, permițând redarea conţinutului înregistrat la o calitate ireproşabilă. Smartphone-ul are un ecran quad HD de ultimă generaţie, cu de 30% mai multe culori, şi răspunde cu 50% mai bine la atingere decât predecesorul său. Proiectat pentru o durată mai mare de viaţă, HTC 10 se mândreşte, totodată, cu cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon, cu 4G LTE optimizat. Fiecare dispozitiv vine şi cu Boost+, care oferă rapiditate telefonului, scade consumul bateriei şi furnizează securitate eficientă şi funcţii de gestionare a aplicaţiilor.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: