Device-uriTehnologie

LG G5 si prietenii lui

Prin intermediul modelului G5, LG introduce un ecosistem de smartphone-uri cu o altă paradigmă – LG Playground. Cu acesta, LG urmărește să întărească relația cu partenerii și să introducă dispozitive diverse si programe de susținere pentru a maximiza eficiența LG Playground.

Ca parte a ecosistemului, LG introduce o gamă largă de dispozitive ușor de folosit, numită pe bună dreptate LG friends, pentru a oferi distracție și, în același timp, o nouă experiență mobilă cu mult mai specială decât cea oferită de smartphone-urile tradiționale.

LG 360 VR

LG 360 VR este un dispozitiv de realitate virtuală care poate fi conectat cu G5 printr-un cablu dedicat și funcționează exclusiv cu G5, pentru a simula o vizionare pe un TV de 130 inci la o distanță de 2 metri. Acesta are un design elegant și este pliabil, astfel încât utilizatorii îl pot transporta cu ușurință și pot urmări conținut VR oricând, oriunde. Spre deosebire de alte dispozitive VR, care necesită ca un smartphone să fie introdus în dispozitiv, LG 360 VR are doar 118 g, reprezintând o treime din greutatea altor dispozitiveVR, și are o rezoluție de 639 ppi. Dispozitivul este compatibil cu imaginile și clipurile video realizate la 360 grade cu ajutorul LG 360 CAM, precum și orice conținut realizat pentru Google Cardboard.

LG 360 CAM

LG 360 CAM este un aparat foto compact cu unghi de 360 de grade, cu două camere de 13 MP cu unghi larg de 200 de grade, baterie 1,200mAh și memorie internă 4GB, care poate fi suplimentată de un card microSD. LG CAM 360 poate fi conectat cu ușurință la LG G5, permițând utilizatorilor să creeze cu ușurință conținut de 360 de grade. LG 360 poate realiza video în format 2K și canale de înregistrare de tip surround 5.1 cu trei microfoane, pentru a ajuta utilizatorii sa creeze conținut de calitate de 360 de grade. Datorită parteneriatului cu Google, imaginile realizate cu 360 CAM pot fi încărcate pe Street View și YouTube 360, adăugând satisfacția de a share-ui conținut creativ. Imaginile vor fi, de asemenea, disponibile pentru vizualizare pe LG 360 VR sau alte smartphone-uri sau dispozitive care suportă conținut 360 de grade.

LG Rolling Bot

LG Rolling Bot este un dispozitiv care se rostogolește ca o minge, în același timp realizând imagini și clipuri video cu ajutorul camerei de 8MP integrate. Mai mult decât o jucărie, Rolling Bot poate fi utilizat ca sistem de siguranță pentru casă, însoțitor pentru animalele de casă, precum și ca telecomandă pentru electrocasnicele compatibile. Dispunând de o cameră IP care se poate
conecta prin Wi-Fi, utilizatorii pot monitoriza dela distanță interiorul caselor lor cu ajutorul LG G5, de oriunde din lume.

LG Tone Platinum

LG TONE Platinum (model HBS-1100), cel mai nou dispozitiv din seria LG TONE Plus, este o cască Bluetooth care a câștigat certificarea Harman Kardon® Platinum pentru calitatea superioară a sunetului. Dispunând de un design Balanced Armature care permite menținerea nivelului de distorsiuni la un nivel minim, LG Tone Platinum oferă un sunet excepțional de clar și curat. Mai mult, acesta este primul dispozitiv Bluetooth echipat cu codec aptX HD, care oferă sunet lossless pe 24 de biți, fără comparație pentru un dispozitiv wireless.

H3 by B&O Play

H3 by B&O PLAY este un set de căști de top care înlătură zgomotul și este compatibil cu sunetul de înaltă calitate de pe LG Hi-Fi Plus prin intermediul B&O Play. Realizat atât pentru audiofili, precum și pentru oricine consideră performanța audio o prioritate pe un smartphone, H3 by B&O Play este compatibil cu toate smartphone-urile Android.

LG Smart Controller

LG Smart Controller permite utilizatorilor să controleze anumite drone. Cu LG Smart Controller, utilizatorii pot verifica fluxul video de la dronă în timp real prin intermediul LG G5 și pot controla drona prin mișcarea manetei de pe LG Smart Controller.

LG Friends Manager

Disponibil doar pe LG G5, Friends Manager este o aplicație care permite G5 să se conecteze la LG Friends cu un minim de efort. Friends Manager detectează automat prietenii care se află în proximitate și se conectează rapid și ușor în 3 pași simpli, eliminând mare parte din bătaia de cap necesară pentru conectarea a două dispozitive.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: