Device-uriTehnologieTelefoane

LG K5 si K8 – detalii oficiale

LG isi completeaza seria K cu inca doua telefoane entry-level, LG K5 si LG K8, ce au fost anuntate oficial in cadrul evenimentului Mobile World Congress Barcelona 2016.

„K5 si K8 sunt o alegere fantastica pentru cei care cauta un smartphone cu un aspect frumos si cu un pret bun” a declarat CEO-ul si Presedintele LG Electronics Mobile.

LG K5 vine cu un display de 5 inch, ce are o rezolutie de 480 x 854 pixeli si cu un procesor quad-core de 1.3GHz. Camera principala de pe device-ul entry-level este de 5 megapixeli, iar camera de selfie este de 2 megapixeli.

Pe partea de conectivitate, telefonul vine cu 3G, Wi-Fi b/g/n si Bluetooth 4.1. De asemenea, telefonul vine cu 1GB RAM si cu 8GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card.

Pe de alta partea, LG K8 vine cu un display de 5 inch 720p, cu o camera principala de 8 megapixeli si cu una de selfie de 5 megapixeli. In interior poate fi gasit un procesor quad-core de 1.3GHz, 1.5GB RAM si 8GB memorie interna. In ceea ce priveste conectivitatea, telefonul vine cu LTE, Wi-Fi b/g/n si Bluetooth 4.2.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: