AndroidAplicatiiTehnologie

De ce sa iti instalezi magazinul HUAWEI AppGallery pe telefonul tau cu Android

Incepand de zilele trecute, magazinul de aplicatii AppGallery si-a deschis official portile catre toate telefoanele cu Android, indiferent ca smartphone-ul este de la brandul Huawei, Samsung, Motorola, OPPO, Sony, LG s.a.m.d. Astfel, orice utilizator al oricarui smartphone ce vine echipat cu sistemul de operare de la Google se poate bucura atat de cele mai populare aplicatii internationale, cat si de cele mai folosite aplicatii locale.

Magazinul virtual de aplicații poate fi instalat pe toate dispozitivele Android accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery sau printr-un clic pe link-ul următor: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162

Ramane totusi intrebarea, de ce sa iti instalezi magazinul Huawei Gallery

In primul rand, poti regasi prin intermediul acestui portal peste 1000 de aplicatii locale (Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay, Biziday, Stirile ProTV, Digi24, Olx.ro, eJobs, my Enel etc.) si zeci de mii de aplicatii internationale din categorii precum Finance, Educatie, Stiri pana la Gaming, Divertisment sau Shopping. In al doilea orice utilizator poate participa periodic la concursurile lansate în magazinul virtual și, implicit, posibilitatea de a intra în posesia premiilor atractive puse în joc. Numai in ultimul an au fost puse la bataie premii de peste 1.5 milioane de euro, fiind castigatori peste 25.000 de persoane.

Un alt lucru diferentiator fata de magazinul standard de aplicatii regait pe toate telefoanele cu Android ar fi acela ca acest portal include asa numita aplicatie Phone Clone si respectiv instrumentul de cautare Petal Search. Prin intermediul Phone Clone ai posibilitatea de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

De asemenea, Petal Search le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: