Flanco

Incepand cu data de 27 aprilie, magazinul Flanco Mihai Bravu a fost transformat oficial in outlet de produse electro-IT. Gama de produse din magazinul Flanco Mihai Bravu este fomata din produse resigilate sau in lichidare de stoc.

Reducerile de pret sunt destul de consistente si pot ajunge de pana la 80%, astfel, clientii pot cumpăra televizoare de la 299 lei, mașini de spălat și aragazuri de la 399 lei, aspiratoare de la 99 lei.

Magazinul este posizitionat pe strada Racari nr. 5, în proximitatea Kaufland, iar programul de lucru rămâne neschimbat: 9:00-21:00, de luni până sâmbătă, respectiv 10:00-20:00, duminica.

Declaratie oficiala:

“Este foarte important ca toți clienții care aud termenul <<outlet>> să știe la ce să se aștepte. Vorbim despre o categorie de produse noi, care funcționează în parametri normali, însă ale căror ambalaje au fost desigilate – fie pentru că au fost cumpărate și ulterior returnate, fie pentru că au fost expuse temporar într-unul dintre magazinele noastre. Acestea pot avea, uneori, mici imperfecțiuni estetice, care nu le afectează funcționalitatea, dar, de cele mai multe ori, sunt impecabile, fără niciun fel de urme. Tocmai de aici vine marele avantaj al unui astfel de magazin fizic – poți să vezi și să verifici produsul, înainte de a decide dacă vrei sau nu să îl cumperi”, explică Dragoș Sîrbu.