Cum iti stergi definitiv contul de Facebook

Aseara, in cadrul conferinte dezvoltatorilor de aplicatii F8, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a anuntat optiunea “Clear History”, ce le va permite utilizatorilor sa isi stearga informatiile pe care le are reteaua sociala despre ei.

Noua optiune, ce este deocamdata in dezvoltare si ce va disponibila tocmai peste cateva luni, are o parte buna, dar si o parte mai putin buna. Partea buna este aceea ca poti sterge tot ceea ce stie reteaua de socializare despre tine, iar partea mai putin buna este aceea ca experienta de utilizare va fi afectata, deoarece site-ul lui Mark nu iti va mai stii preferintele.

De asemenea, va mai exista o optiune prin care utilizatorii vor putea vedea si sterge datele despre ei care sunt trimise de catre anumite site-uri si aplicatii catre Facebook.