Samsung Televizoare QLED 2018 Pret Romania

Intr-un eveniment special din Bucuresti de acum cateva zile, Samsung a lansat oficial in Romania noua gama de televizoare QLED TV 2018. Compania a prezentat modul în care noile modele oferă utilizatorilor o experiență de vizionare completă, prin elementele de design unice, calitatea incredibilă a imaginii și funcțiile inteligente.

Noua gama QLED dispune de un total de patru modele Q9F, Q8C, Q7F si Q6C, disponibile in tot felul de variante de dimensiune si tehnologii, iar preturile pornesc la eMAG de la 4.999 LEI(link achizitie).

Gama QLED 2018 este versatilă, minimalistă și se concentrează pe trei piloni-cheie: Q Style, Q Smart și Q Picture. Aceştia ating o serie de caracteristici ce completează orice tip de locuință și propun tehnologii inovatoare care reimaginează modul în care televizorul se integrează în camera de zi.

Declaratie oficiala:

„Samsung este liderul industriei de televizoare. De 12 ani consecutivi1 am condus la nivel global utilizatorii către noi experienţe, reuşind să redefinim modul în care interacţionăm cu tehnologia. Gama de televizoare Samsung QLED 2018 reprezintă un nou punct de referinţă în materie de imagine, design şi performanţă”, a declarat Victor Armășelu, Director al Diviziei Consumer Electronics, în cadrul Samsung Electronics România.