Maison Des Crepes - cea mai buna clatitarie din Bucuresti

Maison Des Crepes este locul in care vei merge cel putin odata, mai ales daca locuiesti in Bucuresti, asta pentru a manca poate cele mai bune clatite. Localul, ce poate fi gasit atat la Romană, cat si la Aviatorilor , dispune de o varietate de peste 20 de tipuri de de crepes si pancakes.

Daca nu stiati, crepes sunt acele clatite subtiri pe care le impaturasti, in timp ce pancakes sunt acele clatite groase de circa 1cm de tip americane. Eu mi-am comandat Lola, adica pancakes cu gem de fructe de padure, fructe de padure si sirop de artar, in timp ce prietena mea si-a comandat Josephine, adica pancakes cu nutella si capsuni.

Au fost delicioase clatitele, timpul de asteptare a fost relativ scurt, adica in circa 10 minute dupa ce am dat comanda au venit si clatite, iar personalul a fost foarte amabil. Preturile sunt decente, pentru clatitele sarate preturile pornesc de pe la 23 de lei si ajung la 32 de lei, in timp ce clatitele dulci au preturi cuprinse intre 21 de lei si 35 de lei. Atmosfera este destul de linistita, iar locatia unde am fost noi, adica la Aviatorilor este destul de chic.

Probabil curand vom reveni pentru a incerca noi tipuri de clatite.