Motorola Moto G100

In urma cu mai bine de doua zile Motorola a prezentat oficial cel mai nou smartphone al seriei Moto G, Moto G100, un rebranding al device-ului Motorola Edge S lansat in China in urma cu mai bine de doua luni. Telefonul furnizează performanță de top, oferă o experiență de gaming incredibilă, un sistem de camere remarcabil și este compatibil cu noua platformă Motorola Ready For.

Moto G100 vine cu un ecran de 6.7 inch de tip IPS LCD, ce se remarca prin faptul ca are o rezolutie FULL HD si certificare HDR10. Dupa cum se poate vedea si in imagini, vine cu doua gauri tip punch hole in ecran, dedicate pentru doua camerele de selfie, una principala de 16MP si una ultrawide de 8MP.

Sub capota noul device Motorola vine echipat cu un procesor Snapdragon 870, cu 8GB memorie RAM si cu 128GB memorie interna extensibila printr-un microSD card. Pe spate avem parte de un senzor principal de 1/2 inch de 64 MP cu apertura f/1.7 si de un senzor ultrawide de 16MP ce vine echipat cu un inel LED pentru a fi folosit totodata ca si camera tip macro. De asemenea, avem parte de un senzor ToF si de un senzor de 2MP pentru poze tip portret. As fi preferat totusi ca in locul ultimelor doi senzori sa fie pus un modul telephoto.

Noile smartphone-uri Motorola vin cu My UX, care le permite utilizatorilor să își personalizeze telefonul după cum doresc și include, de asemenea, gesturi precum divizarea ecranului în două, focalizarea atenției pe două lucruri simultan, cum ar fi vizionarea unui videoclip și discuția cu un prieten sau lucrul simultan pe mai multe documente. My UX nu împiedică o experiență Android pură, astfel utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a Android 11 fără skin-uri de software neatractive sau aplicații duplicate. Aceștia pot explora o gestionare mai bună a conversațiilor în aplicațiile de mesagerie, un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate și o abordare mai practică a confidențialității datelor în această actualizare interesantă de la Google.

Motorola Moto G100 va fi disponibil în țările selectate din Europa începând din această săptămână, la un preț recomandat de 490 euro.