Intre 14-20 mai are loc unul dintre cele mai mare festivaluri de tehnologie din tara, Bucharest Technology Week. Peste 20.000 de pasionați ai tehnologiei, oameni de business, profesioniști care se instruiesc continuu, companii sau doar curioși de inovații vor avea o săptămână plină cu evenimente, produse și soluții tech.

A fost anuntat un lineup impresionant de keynote speakers, ce ii asteapta pe cei 1.400 de participanti la Business Summits, captele de afis fiind:

  • NASA – Dr. Omar Hatamleh, director executiv Space Studies Program, International Space University. Hatamleh se ocupă de identificarea unor noi domenii de cercetare științifică care pot fi integrate în Centrul NASA.
  • Fujitsu – Ángela Montánchez, Innovation & Digital Transformation Leader. Cu o vastă experiență în tehnologiile emergente, precum IoT și Inteligență Artificială, trend spotter pentru inovații disruptive, Ángela Montánchez a adus capacitatea de inovare a celebrei companii Fujitsu mai aproape de noile provocări.
  • PAL Robotics – Francesco Ferro, CEO & co-founder PAL Robotics, una dintre companile de top din întreaga lume, de service pentru roboți umanoizi de ultimă generație.

Vor exista si 43 de influenceri tech, ce vor fi regasiti in cele 5 Business Summits:Innovation, HR Masters, Fintech, Java si .Net.

Până în 3 mai, prețurile biletelor sunt în pragul Regular Adopters, însemnând o reducere de 50 Euro față de prețul final.

Fun Tech Festival Bucharest Technology Week – Piața Universității

Peste 100 de companii isi vor prezenta cele mai noi tehnologii, printre regasim mașini electrice și hibrid, tehnologii de smart city și smart home, gadgeturi și deviceuri, imprimante 3D, soluții e-health și mobile apps. Printre marile companii care au confirmat deja prezența în Tech Expo se regăsesc: Samsung, Microsoft, Renault, Philips Lighting precum și compania românească Electromagnetica.

Dacă Business Summiturile sunt însoțite de o expoziție indoor, din incinta Athénée Palace Hilton, dedicată profesioniștilor, marea distracție va fi în expoziția de pe platoul cu statui din Piața Universității, din weekendul 18-20 mai, la care accesul publicului este gratuit pe baza înregistrării online pe www.techweek.ro.