Device-uriTehnologie

Noi modele de videoproiectoare pentru acasă au fost prezentate de Epson

Zilele trecut am participat la un eveniment special Epson, in care au prezentat o noua serie de videoproiectoare tip home cinema, ce include modele precum EB-FH06, EF-100W/B, EF-100W ATV, EF-11, EF-12, EH-LS300, EH-LS500, EH-TW5820, EH-TW750. Poate cel mai fain dintre toate acestea este fara doar si poate este EH-LS500, parte a gamei EpiqVision Ultra, ce impresioneaza in primul rand prin calitatea superioara.

Toate modelele folosesc tehnologia 3LCD de la Epson, care oferă o proiecție de până la trei ori mai luminoasă decât modelele concurente și surse de lumină laser sau lămpi cu durată lungă de viaţă 6.000 de ore vizionare standard/10.000 de ore vizionare în modul eco) pentru a reda imagini luminoase și pline de culoare, astfel încât utilizatorii se pot bucura de filmele, jocurile sau transmisiunile sportive preferate timp îndelungat, chiar și în spații cu lumină ambientală. Aceasta se datorează tehnologiei 3LCD care oferă aceeași luminozitate pe alb și pe culoare, iar raportul de contrast ridicat permite redarea de nuanțe definite și de tonuri puternice de negru.

Pentru utilizatorii în căutare de noi experiențe de divertisment, modelele EF-12, EF-100W ATV, EH-LS300W, EH-TW5700 și EH-TW5820 au funcții interesante. Aceste proiectoare home cinema de înaltă calitate sunt echipate cu Android TV™, pentru ca utilizatorii să poată urmări și partaja conținut rapid și ușor, fără a se conecta la un dispozitiv extern și fără a accesa Google Assistant. Imaginile clare, negrul profund și mișcarea lină alături de opțiunile rapide de conexiune și configurare fac din aceste proiectoare alegerea ideală pentru toate formele de divertisment de acasă. Și gamerii din familie se pot bucura de o serie de caracteristici speciale, printre care imagine ultra-wide pentru o experiență de joc captivantă.

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: