Nokia 2.1 Pret, Specificatii, Detalii

In cadrul unui eveniment de seara trecuta din Moscova, HMD Global si-a reinnoit portofoliul de smartphone-uri Nokia prin lansarea terminalelor Nokia 5.1, Nokia 3.1 si Nokia 2.1. 

Fiecare smartphone Nokia va avea un articol separat pentru a afla mai multe despre fiecare. In cazul de fata vorbim despre Nokia 2.1, un telefon low-end, ce deserveste nevoile de entertainment de lungă durată ale utilizatorilor aflaţi permanent în mişcare.

Nokia 2.1 vine cu accente metalice, cu un ecran de 5.5 inch, rezolutie HD si cu difuzoare stereo frontale. Fiind un telefon de tip low-end, ruleaza Android Oreo Go Edition, precum Allview A9 Plus de exemplu. Camera principala de 8MP si este dotata cu autofocus, iar camera de selfie este 5MP.

In interior regasim un procesor Qualcomm Snapdragon 425 de tip octa-core, 1GB RAM, 8GB memorie interna, ce poate fi extinsa printr-un micro SD Card si o baterie imensa de 4.000 mAh, ce ofera o autonomei de peste 2 zile.

Noul Nokia 2.1 va veni în trei culori metalice: Blue/Copper, Blue/Silver şi Grey/Silver şi va fi disponibil din iulie 2018, la un preţ global de 115 dolari/99 euro.