Orange - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

De astăzi, clienţii Orange au şi mai multe motive să aleagă pachetele de servicii convergente Orange Love(link oferta), prin intermediul cărora au parte de internet fix de mare viteză, de până la 131 canale TV şi de acces inclus timp de 3 luni la pachetul standard Netflix. Preţurile încep de la 8 euro/lună, iar oferta este disponibilă până la 31 octombrie 2019.

Noua ofertă Orange Love răspunde cerinţei clienților pentru conţinut şi divertisment de calitate, introducând în pachete acces inclus timp de 3 luni la cel mai important serviciu de divertisment pe internet din lume, Netflix. Clienţii Orange pot opta pentru ofertele Orange Love cu internet prin fibră şi televiziune de la 8 euro/lună, la care pot adăuga unul dintre abonamentele de voce, ce încep de la 8 euro/lună. Astfel, un pachet complet de servicii porneşte de la doar 16 euro/lună.

În plus, clienții care au cel puțin un abonament de voce mobilă de la Orange pot plăti de acum abonamentul Netflix direct pe factura Orange.

De asemenea, pentru a se bucura alături de familie şi prieteni de cele mai aşteptate seriale şi filme oferite de Netflix, clienţii Orange pot acum opta pentru achiziţia unuia dintre cele 6 noi smart TV-uri din gama 2019 cu rezoluţie FullHD şi 4K, cu diagonale cuprinse între 81 cm și 138 cm. Acestea au preţuri speciale pentru clienţii care aleg pachetele Love şi pot fi achitate în 24 rate direct pe factură.