Device-uriTehnologieTelefoane

OnePlus 3 – smartphone cu 6GB RAM si procesor Snapdragon 820 la pretul de 399$

Compania chinezeasca OnePlus reuseste sa le dea o palma marilor producatori de telefoane mobile, precum Samsung, LG, HTC, Huawei etc. lansand smartphone-ul OnePlus 3. OnePlus 3 reprezinta in acest moment poate cel mai bun telefon raport calitate-pret. Spun acest lucru deoarece telefonul are un pret de 399€ si vine cu dotari high-end.

OnePlus 3
OnePlus 3

OnePlus 3 se prezinta cu un display de 5.5 inch, ce are o rezolutie FULL HD. Procesorul este unul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, format din doua nuclee Kryo de 2.15GHz si din doua nuclee  Kryo de 1.6GHz. RAM-ul este de 6GB, iar memoria interna este de 64GB.

Pentru camera principala s-a folosit un senzor de 16 megapixeli, ce are o deschidere f/2.0 si ce este echipata cu OIS si cu un LED flash in doua tonuri. Camera de selfie este de 8 megapixeli si are o deschidere f/2.0.

In ceea ce priveste conectivitatea, smartphone-ul vine cu 4G LTE, USB Type-C, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot, Blueooth v4.2, A2DP, LE si cu NFC. De asemenea, telefonul ruleaza Oxygen OS 3.0 bazat pe Android 6 Marshmallow, iar bateria are o capacitate de 3.000 mAh.

OnePlus 3 este disponibil in Romania

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: