OnePLus TV

Pe langa smartphone-ul OnePlus 7T, OnePlus si-a anuntat si intrarea pe piata televizoarelor prin lansarea smartTV-ului OnePlus TV. Regasim in cazul acestui televizor un panou QLED de 55 inch cu o gama de culori NTSC de 120%, ce vine cu suport Dolby Vision si HDR10+. Daca ar fi sa vorbim despre raportul display-corp, acesta ar fi de 95,7%.

Ce este interesant este faptul ca acest Dolby Vision este suportat doar de catre aplicatiile de streaming precum Amazon, Sun NXT, Voot, Netflix, Eros Now si YuppFlix.

La baza smartTV-ului avem parte de un soundbar cu 8 difuzoare, ce vin cu suport Dolby Atmos, ce OnePlus garanteaza ca ofera o experienta imersiva. Avem parte si de o telecomanda in stilul Apple TV, dotata si cu buton de Google Assistant ce se va incarca numai prin portul USB Type-C.

OnePlus TV vine la bord cu software-ul Android TV, customizat cu o interfata proprie si cu functionalitati precum Google Cast si device mirroring. De asemenea, OnePlus promite actualizari continue timp de trei ani.

SmartTV-ul OnePlus TV va fi disponibil spre vanzare incepand de astazi de la pretul de 987 de dolari.