Device-uriPC/LAPTOPTehnologie

ASUS aniverseaza 30 de ani prin lansarea unui notebook special

In cadrul unui eveniment special desfasurat la Radisson Blue Hotel din Bucuresti, ASUS a anuntat lansarea unui notebook special de lux, ce vine intr-o editie limitata: Zenbook Edition 30. De asemenea, gigantul taiwanez a mai anuntat si produse precum ProArt StudioBook Pro 17, ROG Zephyrus S GX502 Glacier Blue, ROG Phone II.

Ce trebuie sa stii despre Zenbook Edition 30 este faptul ca vine cu un capac acoperit de o piele naturala italiana, iar rama din jurul acestui capac este realizata din aluminiu in culoarea Rose Gold. Si Logo-ul aniversar „30 de ani” de pe capac este foarte spceial deoarece este finisat prin electroliza cu un strat de nanoparticule de aur roz de 18 carate, un material prețios a cărui strălucire nu va fi afectată de trecerea timpului.

Si pe partea de specificații noul notebook sta foarte bine, venind cu un procesor Intel Core i7/i5 de ultima generație, cu o memorie RAM ce urma de pana la 16GB si cu o placa grafica Nvidia GeForce MX250 cu 2GB GDDR5.

Marginile ecranului noului Zenbook Edition 30 au o grosime de doar 2,8 milimetri pe părțile laterale, 3,3 milimetri in partea de jos si 5,9 milimetri in partea de sus.

In oferta Romania in oferta eMAG.ro, ASUS Zenbook Edition 30, echipat cu 16GB RAM si procesor Intel Core i7-8565U poate fi gasit la un pret de 7.699 LEI(link achizitie).

Articole similare

Back to top button
%d blogeri au apreciat: