OPPO lansează încărcătorul ultra-rapid de 125W, încărcătorul wireless AirVOOC de 65W și mini-încărcătorul SuperVOOC de 50W

OPPO a anunțat astăzi lansarea oficială a noilor sale tehnologii de încărcare:încărcătorul ultra-rapide 125W, dispozitivul pentru încărcare wireless AirVOOC de 65W, încărcătorul SuperVOOC mini portabil de 50W, precum și încărcătorul mini de 110W.

Tehnologia de încărcare rapidă de 125W a OPPO se bazează pe încărcare directă, capabilă să încarce o baterie de 4000mAh până la 41% în doar 5 minute și să o încarce complet la cea mai rapidă viteză, și anume în 20 de minute. Totodată, tehnologia este compatibilă cu protocoalele de încărcare rapidă anterioare SuperVOOC și VOOC și acceptă, de asemenea, protocoalele de masă, inclusiv 65W PD și 125W PPS. În prezent, aceasta reprezintă cea mai avansată tehnologie de încărcare rapidă din industrie.

Tehnologia de încărcare rapidă wireless AirVOOC de 65W poate încărca complet o baterie de 4000mAh în doar 30 minute. Reducerea interferențelor în frecvență permite astfel o aplicare cât mai largă a încărcării wireless. Tehnologia este dotată cu de cinci ori mai multe măsuri de siguranță comparativ cu tehnologia FOD (Foreign Object Detection). De asemenea, este compatibilă cu standardul Qi, oferind utilizatorilor o experiență de încărcare wireless super-rapidă.

Încărcătorul OPPO mini SuperVOOC de 50W a fost realizat la o dimensiune similară unui portcard, peretele acestuia având o grosime de doar 1,05 cm. Datorită design-ului, utilizatorii îl pot plasa cu ușurință în buzunar, ceea ce îl face extrem de convenabil în timpul plimbărilor sau călătoriilor. De asemenea, încărcătorul mini SuperVOOC de 50W este compatibil cu protocoalele VOOC, suportă protocoale de masă precum 27W PD și 50W PPS și poate încărcă o varietate de dispozitive, inclusiv telefoane mobile și laptopuri.