Orange - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Orange, una dintre cele mai populare retele de telecom din Romania, a anuntat ca este partener oficial celor mai mari festivaluri din acest an: Untold, Neversea, Summer Well si Afterhills.

Orange îşi propune astfel să aducă reţeaua mai aproape de cât mai mulţi oameni, să depăşească aşteptările iubitorilor de muzică şi să asigure o vară plină de distracţie pe ritmuri electro, rock, dance şi muzică alternativă. Pe lângă show-urile memorabile puse în scenă de cei mai în vogă artişti ai momentului, clienţii Orange vor putea interacţiona cu cele mai noi tehnologii şi se vor putea bucura, pe toată durata festivalurilor, de acces nelimitat în reţea şi cea mai bună acoperire mobilă 4G pentru a rămâne mereu conectaţi cu lucrurile importante pentru ei. În prezent, Orange are cea mai extinsă acoperire pentru reţeaua 4G ce acoperă 100% din populația urbană și peste 93% din populația totală a țării.

Cand au loc festivalurile?

  • Afterhills: 31 mai – 3 iunie (6km de centrul Iasiului);
  • Neversea: 5-8 iunie (Constanta);
  • Untold: 2-5 august (Cluj);
  • Summer Well: 11-12 august (domniul Stirbey);

— Afla cum a fost la Neversea 2017(link) —

Declaratie oficiala:

“Orange este un brand care, prin tot ce face, își propune să fie aproape de clienții săi și de pasiunile lor. De aceea, am decis ca anul acesta să punem la dispoziţia tuturor celor prezenţi la cele mai iubite festivaluri  din marile orașe ale ţării, cele mai bune servicii care să îmbunătăţească substanţial calitatea experienţelor acestora. Cu ajutorul tehnologiei pusă în valoare de performaţele reţelei noastre 4G şi împreună cu partenerii noștri, Samsung şi Huawei, ne propunem să dăm o nouă dimensiune experienței de festival și să creăm momente memorabile pentru toți participanții”, a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange România.