Vodafone - portare, abonamente, oferte, promotii cartela

Toti clientii persoane fizice, abonati sau utilizatori ai cartelei preplatite Vodafone, au de acum posibilitatea sa primeasca bonusuri de date (internet gratuit), in functe de traficul de date consumat de ei insisi, cat si de alti utilizatori, indiferent de reteaua in care sunt acestia.

Oferta permite clientilor Vodafone sa acumuleze bonusuri utilizand aplicatia NetPrimesti, disponibila in Google Play si App Store.

In cadrul aplicatiei se pot crea grupuri de maxim sapte persoane, membri ai familiei sau prieteni, traficul de date al tuturor cumulandu-se pe o perioada de 15 zile. Bonusul de date(internetul gratuit) astfel calculat pe baza traficului total este adaugat direct in conturile clientilor Vodafone persoane fizice din grupul respectiv, utilizatori ai serviciilor preplatite si abonati, si este valabil 15 zile. Un bonus acumulat in acest fel poate ajunge, pentru un beneficiar, pana la 25 GB la fiecare 15 zile si pana la 50 GB pe luna.

De asemenea, clientii retelei rosii primeste la prima inscriere intr-un grup creat un bonus de 10GB.

Declaratie oficiala:

„Prin aceasta noua oferta, ne consolidam cele doua directii strategice de business, digitalizarea si extinderea portofoliului prin adaugarea de optiuni adaptate pentru familii si grupuri de prieteni. Le oferim astfel clientilor nostri un nou instrument digital care le permite sa se bucure de servicii de comunicatii in cea mai buna retea, alaturi de familiile lor si de cei dragi”, a declarat Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.