Am fost la Festivalul Neversea 2017; Pareri, Detalii, Preturi, Artisti
Am fost la Festivalul Neversea 2017; Pareri, Detalii, Preturi, Artisti

Weekend-ul trecut am participat la cel mai mare festival de pe malul Marii Negre, Neversea. Acesta a avut loc mai exact in Constanta, pe plaja Modern de langa Cazionul Constanta(locatie). Joi pe la ora 17:00 am pornit catre Constanta cu inca doi prieteni, iar pe la ora 19:30-20:00 am ajuns la apartamentul situat la 10 minute de gara.

Vineri – 7 iulie

Am inceput ziua de vineri ducandu-ne la filmul Baby Driver, iar pe la ora 19:00 am pornit catre festivalul Neversea. Am ajuns cu un autobuz RATC in circa 10-15 minute de la gara. Intrarea se realiza dinspre Cazinoul Constanta, iar la check-in am stat circa 5-10 minute(Am inteles ca la ora 12:00 cand au fost deschise portile festivalului, au stat ceva oamenii la coada). Dupa ce faceai check-in-ul primeai o bratara speciala pe care o incarcai cu credite(1 credit = 1 leu) de la Credit Point-urile special amenajate.

Transport pana la festival

Pe toata perioada festivalului, toate mijloacele de transport RATC circulau 24/24h. Au fost introduse si doua abonamente cu ocazia festivalului:

  • abonament o zi – 5 LEI;
  • abonament 7 zile – 24 LEI;

Erau in total 7 scene: The Gateway(Main Stage-ul), The Ark, South Temple, North Temple, DayDreaming, Summerhouse si Redbull. Ne-am petrecut mai mult de 90% din timp la artistii de pe Main Stage.

Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies si Danny Avila, acestia sunt artistii la care am participat inceapnd cu ora 20:00 pana la ora 02:00. Dintre toti acesti patru artisti, cel mai mult mi-a placut Rita Ora si Lost Frequencies.

Sambata, 8 iulie

Sambata a fost in opinia mea cea mai tare zi a festivalului, asta datorita faptului ca au urcat pe scena DJ precum Mike Perry, BassJackers si Afrojack. De asemenea, in afara de aceastia a mai urcat pe scena Years & Years, cat si singurul artist roman, Delia. Am ramas placut impresionat de vocea si de spectaculul pe care l-a facut artista romanca.

Atmosfera pe care au creeat-o DJ a fost una uimitoare, ce te tinea in priza continuu.

Duminica, 9 iulie

Sambata si duminica au printre cele mai aglomerate zile. Duminica, am ajuns pe la ora 20:00, atunci cand incepea Dua Lipa si am plecat pe la ora 2:00. Dupa Dua Lipa a mai urcat pe scena Jason Derulo, Benny Benassi si KSHMR. Cea mai mare partea din oamenii de acolo au venit in special sa ii auda pe Dua Lipa si Jason Derulo, asadar dupa 23:00 destul de multi au plecat acasa ori s-au dus la alte scene.

Jason Derulo a fost JALNIC. Spun acest lucru din cateva motive: a intarziat vreo 20 de minute(la Exit Festival, unde a participat cu o zi inainte, a intarziat vreo 25 minute), a facut playback pe cateva melodii(Get Ugly, Wiggle, Talk Dirty si Swalla), a bagat doua tipe pe scena care dansau pe alte melodii decat alea ale lui si s-a dezbracat la sfarsit…

Impresionant insa a fost atat Benny Benassi, cat si KSHMR. KSHMR a pus totodata in scena si o poveste care era impartita in mai multe bucati, iar dupa fiecare parte baga muzica.

Preturi Mancare si bautura

Ca o idee sucurile aveau un pret de 8 LEI, apa de 7 LEI, berea 9 LEI. Ca mancare, un burger avea pretul de 25 LEI, iar un hot dog de 12 LEI

Alte activitati

  • te puteai juca volei;
  • puteai face plaja;
  • participai la concusuri ale sponsorilor;
  • admirai produsele expuse de sponsori(ca de exemplu masinile expuse de Volkswagen);

Concluzie Neversea

Organizarea festivalului Neversea a fost ireprosabila. Securitatea a fost la un nivel destul de ridicat, ceea ce te facea sa te simti in siguranta, iar vremea pe care am prins-o a fost una de exceptie. Ma astept ca urmatoarea editie sa fie mult mai incendiara, iar artistii sa fie la fel de buni.